Bransjenyheter

Hvordan skille pulverbelegg

2022-03-29
Hvordan skillepulverlakkerings
Pulverlakkering er en ny type løsemiddelfri faststoffpulverlakkering. Den har egenskapene til ingen løsemidler, ingen forurensning, resirkulerbarhet, miljøvern, sparer energi og ressurser, reduserer arbeidsintensiteten og høy mekanisk styrke til beleggfilmen. Imidlertid er det ofte mange dårlige pulverlakker som forstyrrer balansen i markedet. Derfor må vi lære å skille mellom godt og dårligpulverlakkerings ved kjøp.
1. Volum
Jo større volum, jo ​​mindre fyllstoff ipulverlakkering, og jo høyere kostnad. Jo bedre pulverkvalitet. Jo mindre volum, jo ​​høyere fyllstoff i pulverlakken, og jo lavere kostnad. Jo dårligere pulverkvalitet. For samme pappeske er det greit å se hvilken som har stort volum pulver, og en som har lite volum er dårlig pulver. Det er ikke lett å sprøyte, det sekundære pulveret er mer, avfallet er stort, sprøyteområdet er lite, og brukskostnaden er høy.
2. Føl
Håndfølelsen er silkemyk, løs og flytende. Hånden føles grov, tung og tung. Ta en håndfull pudder i hånden, jo jevnere og løsere pudderet er, jo bedre kvalitet. Det er ikke lett å spraye, og det sekundære pulveret er for mye, og avfallet er stort.
3. Lagringstid
Godt pulver kan lagres i lang tid, pulverutjevning og andre effekter forblir uendret. Dårlig pulver kan ikke lagres over lengre tid, dårlig utjevning og andre effekter blir dårlige etter 3 måneder. Holdbarheten til normalt pulver ved romtemperatur er 12 måneder, og kvaliteten på produktet ved bruk av lave råvarer er ustabil og lett å endre. Ved å bruke dårlige råvarer til å produsere pulver, vil den sprøytede overflaten akselerere pulverisering og aldring etter et halvt år. I tillegg er pulveret ikke lett å lagre, og pulveret er kostbart for kundene, og tilbudet er høyt.
Heat Transfer Type Powder Coating